Lekker vis eten op Texel

Partyschotels

Trakteer uzelf op een partyschotel. U serveert ze tijdens een verjaardag, een familiefeestje of avondje met vrienden. Ook heel lekker als u niets te vieren heeft, gewoon lekker vis eten op Texel! Hieronder vindt u onze keuzes; u kunt een partyschotel ook naar eigen voorkeur laten samenstellen.

Graag 2 dagen van tevoren bestellen!

Gerookte Vis

Veel mensen hebben een voorkeur voor gerookte vis. Gerookte vis heeft een heerlijke smaak en kan op verschillende manieren worden gegeten. Sommige gerookte vis producten zijn lekker als hapje bij de borrel. Gerookte vis wordt echter ook regelmatig gebruikt in voor- of hoofdgerecht. De gerookte vis die Vispaleis van der Star u aanbiedt is van uitstekend kwaliteit en dagelijks vers gerookt.

Verse Vis

Verse vis. Als echte visliefhebber kan de vis u niet vers genoeg zijn. De kabeljauw, schol, zeebaars of een van onze andere vissoorten worden meerdere malen per week vers voor u ingekocht. Door eigen inkoop weten wij altijd de beste vis in huis te hebben en dat proeft u terug op uw bord.

Haring-Zuurwaren-Salade-Tapas

Lekker voor op het brood, toast of als snack tussendoor. Probeer eens onze krab- of tonijnsalade. Of toch meer voorkeur voor de traditionele zoute haring of rolmops? Bij Vispaleis van der Star kan het allemaal.